Permec Group söker nya medarebetare

Lediga Tjänster

Permec Group söker nya medarbetare. Nedan visas lediga tjänster hos PartnerTech Karlskoga AB. 

Finns ingen tjänst utannonserad, fyll i så fall i formuläret nedan så återkommer vi när en passande tjänst blir ledig!

PartnerTech Karlskoga söker Kvalitetschef

  1. Om oss

PartnerTech Karlskoga AB har en av Sveriges modernaste anläggningar för avancerad mekanisk tillverkning och är en del av Permecgroup. Kärnan i verksamheten är bearbetning och tillverkning av produkter för försvarsindustrin. Denna unika kompetens och erfarenhet drar vi nytta av för kunder inom allt fler industriella områden där höga krav ställs på en hög förädlingsgrad. Vi jobbar kontinuerligt med att ha rätt kunskap och kunna hantera komplex bearbetning i svåra material.

Avdelningen TQM som denna tjänst tillhör består av totalt 16 medarbetare varav 4 st som arbetar med Kvalitet.

Vi som arbeter på PartnerTech Karlskoga AB anser att resultat skapas genom engagemang, kunskap, förtroende och samarbete. Vill du bli en del av detta så skall du söka vår tjänst som Kvalitetschef.

  1. Vad vi erbjuder dig

PartnerTech erbjuder dig intressanta och stimulerande arbetsuppgifter i ett företag som står inför en spännande framtid där din insats kommer att spela en viktig roll för vår framgång. Din arbetsdag kommer bl a bestå av att ansvara för det löpande kvalitetsarbetet, ansvara för, underhålla och följa upp företagets kvalitets- och miljöledningssystem, stödja marknad inom kvalitetsområdet samt driva och utveckla företagets kvalitetsarbete. Till din hjälp har du 4 st medarbetare som du också blir ansvarig chef för.

  1. Din profil

Du är en resultatfokuserad, engagerad medarbetare som jobbar med öppen kommunikation, kontinuerligt lärande och samarbete. Du behöver ha en teknisk högskoleutbildning, goda och dokumenterade kunskaper inom ISO 9001, ISO 14001, samt erfarenhet från systematiskt kvalitetsarbete i en krävande miljö. Det är meriterande om du har kunskap i problemlösningsverktyg 8-D samt dokumenterade kunskaper inom ISO-TS.

För denna tjänst krävs goda kunskaper i svenska.

Låter detta intressant så är du välkommen med din ansökan senast 2018-01-15 via mail till: jobb@permec.se

Vi undanber oss kontakt av sälj- bemanning- och rekryteringsbolag. Vi har redan valt våra rekryteringskanaler.

Önskar du mer information är Du är välkommen att kontakta:
Elvir Mujezinovic, Chef för TQM, 070-5880227
Cecilia Kinell, HR-chef, 073-405 64 49

Jobbansökan

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer

Ämne

Ditt meddelande

CV

Brev